28,15,0,50,1
600,600,60,1,2500,1000,25,2000
90,300,1,50,12,25,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
Bouwbedrijf Poppe
Ga naar website
Cafetaria Sporthal
Metaalwerken Putteman
Ga naar website
Inbraakveilig.be
Ga naar website
Carrosserie Hoogveld
Ga naar website
Cinéma Albert
Ga naar website

HBCD op Kidsday (weekend 14-15/11/2015)

Op zondag 15 november namen we deel aan het jaarlijkse evenement de Kidsday, georganiseerd door de VHV en HC Heist o/d Berg onder de supervisie van Pim De Panter.
Tijdens deze dag staan handbalplezier en fun centraal. Iedereen heeft veel kunnen handballen. Er was ook voor randanimatie gezorgd: springkasteel, handbalproeven, ontvangst door Pim de Panter, schmink, ... 

Op het einde kregen alle deelnemers een handbal T-shirt en een diploma. 

De U8'ers moesten het opnemen tegen Atomix 1, GBSK, Bilzen, Atomix 2 en Olse Merksem. Allemaal ploegen waar we op een normaal tornooi nooit zouden tegen spelen. Soms was het moeilijk want toen waren er meer ervaren of grotere tegenstanders maar soms lukte het ook al aardig en durfden onze youngsters zich een weg richting de goal te zoeken met mooie doelpunten tot gevolg. Er werd door iedereen goed verdedigd maar ook een dik applaus voor diegenen die in het doel durfden te staan. Het handbal dat we van onze U8'ers te zien krijgen wordt steeds beter en beter. En dat is héél leuk om te zien. 

De U10'ers namen het op tegen Schoten, Olse Merksem, GBSK, Atomix en Tongeren. 

Ook zij lieten mooi handbal zien. Coach Matthias gaf na elke wedstrijd veel tips mee zodat de spelertjes het volgende wedstrijdje deze konden uittesten met resultaat. Tijdens de handbalproeven tussen de wedstrijdjes door lieten zij ook het beste van zichzelf zien. 

Speelden voor HBCD: Milicia, Lotte, Anelin, Jens, Sepp, Nick, Robbe, Jarne, Kenji, Kato, Joren 

Aan alle ouders die mee waren gereisd naar Heist-op-den-Berg voor de Kidsday om te supporteren en te rijden een dikke merci!

 

Klik op [Lees meer] voor foto's en het artikel verschenen op www.handbal.be

 

 

Volgende afspraken:

  • 22/11 Eeklo (U8 - U10 - U12)
  • 19/12 Kersttornooi (U12)
  • 24/01 Tornooi te Dendermonde (U8 - U10 - U12)

 

 

 

 

 

 

Een geslaagde handbaldag vol plezier op onze jaarlijkse Kids Day

Zondag 15 november 2015 organiseerde handbalclub Heist op den Berg de jaarlijkse Kids Day. Het werd een dag vol handbalplezier voor jong en oud!

De Kids Day was een schot in de roos. Met meer dan 350 aanwezige kinderen kunnen we spreken van een topeditie! In totaal namen ruim 50 ploegen deel aan de dag van het kind. In de voormiddag speelden de JM8, M10 en JM10 en in de namiddag waren de JM12 en M12 aan de beurt.

Naast de tornooitjes tussen de verschillende ploegen was er ook een springkasteel, waren er handbalproeven en stond er een schminkstand. Op die manier kwam werkelijk iedereen aan bod. De sfeer was ontspannen en de wedstrijden verliepen in een sportieve en gemoedelijke sfeer. Zowel spelers zelf als broertjes en zusjes van spelertjes toonden veel belangstelling voor het springkasteel en de handbalproeven. Bij deze proeven kregen alles deelnemers een handbaltattoo en maakte je eveneens kans om een handbal te winnen. Deze kon je winnen als je tattoo aangeduid was als winnaar. Het was een fantastische dag waarbij niemand zich verveeld heeft.

De Kids Day is het werk van een team ondersteund met tal van vrijwilligers. Dankzij het teamwork is deze dag een succes geworden. Welgemeende dank aan alle jeugdscheidsrechters en medewerkers van handbalclub Heist o/d Berg.

bron VHV