28,15,0,50,1
600,600,60,1,2500,1000,25,2000
90,300,1,50,12,25,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
Gerpol BVBA
Ga naar website
Cafetaria Sporthal
Metaalwerken Putteman
Ga naar website
Inbraakveilig.be
Ga naar website
Schrijnwerkerij De Both
Ga naar website
Carrosserie Hoogveld
Ga naar website
Cinéma Albert
Ga naar website

Meisjestornooi in Wilsele op 28/02/2016

Met 6 speelsters vertrokken we zondagmiddag richting Leuven om daar het 4de VHV- meisjestornooi te spelen.

Als eerste tegenstander stond Schoten op het programma. De coach van de tegenstander wou 7 tegen ons opnemen. Ondanks het feit dat we uitkwamen tegen een ploeg met een speler meer, samen met het feit dat de meisjes zeker ook niet hun beste wedstrijd speelden en we de scheidsrechters ook niet altijd mee hadden, konden we toch een mooie score neerzetten en de eerste overwinning binnenhalen!

 Als tweede stond Boutersem op het programma en ook zij vroegen of ze het met 7 tegen ons mochten opnemen. Door een zeer sterke Mit op middenachter die de ploeg goed coachte in verdediging was het voor Boutersem heel moeilijk hun aanvallen om te zetten in een doelpunt. Doordat wij in deze wedstrijd konden rekenen op een zeer sterke Hevin in aanval, liepen we in deze wedstrijd heel snel uit en konden we ook deze wedstrijd vlot omzetten in winst.

Als laatste wedstrijd stond het sterke Uilenspiegel op het programma. De coach van Uilenspiegel was bereid 6 tegen 6 te spelen maar vroeg wel om een uitzondering bij het spelen met 1 wel, waardoor we ook hier al snel uitkwamen op een wedstrijd 6 tegen 7.  Een sterk keepende Makka en een zeer sterk spelende Febe en Lisa leidde ons samen met een heel mooi samenspel en het groot scorend vermogen van Charlotte tot een derde overwinning op rij.

Zo haalden de meisjes een 3 op 3 op dit tornooi en konden we huiswaarts keren met een winst op alle meisjestornooien waaraan we deelnamen. De meisjes keerden dan ook terecht zeer fier maar vooral ook heel moe terug naar Dendermonde.

Josefine Vanhille