28,15,0,50,1
Carrosserie Hoogveld
Cinéma Albert

Wedstrijdverslag: Heren

Wedstrijdverslag heren I :

De eerste wedstrijd van het seizoen werd door onze heren verloren op het veld van Eeklo. Afgelopen zaterdag was het de uitgelezen kans om orde op zaken te stellen. Ware het niet dat twee van onze sterkhouders, Aster en Mathis, afwezig waren wegens skiverplichtingen.

Tijdens de opwarming bleek dat ook Eeklo met een gehavende ploeg richting Dendermonde was getrokken. Zo waar 5 spelers van hun basisploeg waren niet aanwezig.

Met een experimentele achterlijn was het voor onze jong-senioren eerst wat zoeken. Enkel Bart nam zijn vertrouwde positie in en knalde op zijn eentje op minuut 16 al zijn 8ste goal van de wedstrijd in de netten.
Naargelang de wedstrijd vorderde begonnen ook de andere spelers op toerental te komen. Al moet gezegd dat we onze snelheid te weinig benutte.

Eeklo kon hier weinig tegen over stellen. Met een gebrek aan shotters uit de tweede lijn hield onze verdediging gemakkelijk stand. Als er dan toch eens een mooie doelkans kwam, stond John zijn doel keurig te verdedigen. Score bij de rust : 12 - 5.

In de tweede helft blijft Eeklo vechten om overeind te blijven maar onze jongens spelen een puike partij. Enkel via tweede fase kunnen de bezoekers af en toe eens tegen prikken. In onze rangen was het vooral Yannick die de score in de tweede helft doet oplopen. Bij mandekking op Bart neemt Chipke de positie van linkerback over en toont dat hij eigenlijk op alle mogelijke posities inzetbaar is.

Met nog een eindspurt de laatste tien minuten eindigt de wedstrijd op 27 - 12.

Volgend weekend bekampen we rode lantaarn DB Gent. Een niet te